Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Μπουνιές Λέτο-Καραγκούνη!

Ο Ζεσουάλδο ζήτησε σκληρές προπονήσεις, όμως αυτοί το παραξήλωσαν! Ο Λέτο έκανε σκληρό τάκλιν στον Καραγκούνη, ο Καραγκούνης ανταπέδωσε και ο Αργεντινός απάντησε με γροθιά! Σε απολογία και οι δύο που θα προπονούνται ατομικά.





Σκηνές μποξ στη Παιανία. Σεμπάστιαν Λέτο και Γιώργος Καραγκούνης είχαν θερμό επεισόδιο στην προπόνηση της Τετάρτης. Συγκεκριμένα μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Λέτο στον Καραγκούνη, ο μέχρι πρότινος πρώτος αρχηγός του Παναθηναϊκού απάντησε με νέο τάκλιν στον Αργεντινό που σηκώθηκε και γρονθοκόπησε τον συμπαίκτη του!

Ο Καραγκούνης απάντησε από την πλευρά του με συνέπεια να πέσουν κάποιες... ψιλές πριν πέσει όλη η ομάδα πάνω τους και τους χωρίσει. Μάλιστα, ο Καρνέζης ήταν αυτός που μπήκε στη μέση και κατάφερε να τους χωρίσει.
Σε απολογία και ατομική προπόνηση

Όπως ήταν φυσικό, στη συνέχεια ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τους ζήτησε να περάσουν εκτός και να πάνε για ντους και φυσικά θα κληθούν σε απολογία από τη διοίκηση του ΠΑΟ. Μάλιστα, μέχρι να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις οι δύο ποδοσφαιριστές θα προπονούνται ατομικά.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...