Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ο Βγενόπουλος αποχώρησε ΟΡΙΣΤΙΚΑ για ΔΕΥΤΕΡΗ φορα έδειξε ποιος πραγματικά είναι...

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος για μία ακόμη φορά ενημέρωσε ότι αποχωρεί οριστικά και αμετάκλητα από τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος άνθρωπος που διοχέτευε στον Τύπο πριν από 15 μέρες τα μεγάλα σχέδιά του για τον Παναθηναϊκό του οποίου το πλειοψηφικό πακέτο θα αποκτούσε. Ο κύριος που είπε την ιστορική φράση, ''όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον Αμπράμοβιτς'' έσπευσε πρώτος να πηδήξει από το καράβι, τώρα που ήρθαν τα δύσκολα.


Ο ίδιος άνθρωπος που τώρα λέει στα μούτρα των εκατομμυρίων πράσινων καρδιών, ότι όχι μόνο τις παρατάει, αλλά ότι δεν πρόκειται να τους εξηγήσει και τους λόγους. Ο άνθρωπος που έβγαλε χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟ στους δρόμους για να… απαλλαχτεί ο Παναθηναϊκός από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, δεν προδίδει απλώς αυτόν τον κόσμο, αλλά του λέει κατάμουτρα ότι τον έχει γραμμένο στα παλιότερα των υποδημάτων του.

Αυτός είναι ο μεγάλος εγγυητής της πράσινης ενότητας, αυτός που δεν σέβεται στο ελάχιστο ούτε τους οπαδούς της ομάδας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο για έναν παράγοντα που συμπεριφέρθηκε σαν ένας κοινός τυχοδιώκτης είναι περιττό. Οι δικές του ευθύνες είναι μεγαλύτερες όλων και δεν τον απαλλάσσουν από αυτές όσα εκατομμύρια και αν έβαλε στα ταμεία του ΠΑΟ.

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να κάνει κωλοτούμπες ανάλογα με το βόλεμά του! Δεν είναι τυχαίο ότι και τις 2 φορές που αποχώρησε ΟΡΙΣΤΙΚΑ(!), ήταν όταν ο Παναθηναϊκός είχε προβλήματα αγωνιστικά και όχι μόνο, αλλά και οι 2 φορές που ανέλαβε να πάει μπροστά την ομάδα ήταν όταν ήταν στα "καλά" της!  Δημιουργία εντυπώσεων ΚΑΙ ΜΟΝΟ από τον "ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟ" φίλαθλο του Παναθηναϊκού που αποδεικνύει ότι ο χουλιγκανισμός γίνεται και με κουστούμι.

Άντε τώρα να γίνει καμιά στραβή και να ξαναπάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα, ώστε να επιστρέψει, προκειμένου να ξαναφύγει ΟΡΙΣΤΙΚΑ στην πρώτη στραβή!

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...