Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Εορταστικό sex..!!

Ανακαλύψτε τις Χριστουγεννιάτικες στάσεις του sex για να δώσετε άλλο τόνο στις γιορτές σας!








Στάση Νο1: Αχ έλατο...
Σαφής ο συμβολισμός: Όπου έλατο, εννοούμε κάτι μακρύ και σκληρό που σίγουρα διαθέτεις για την περίσταση. Τα τζάκια ανέκαθεν θεωρούνταν το πιο ρομαντικό μέρος του σπιτιού. Αφού λοιπόν έχεις την εικόνα, βάλε την να ξαπλώσει ανάσκελα και ζήτα της να πιέσει τα στήθη της, τη στιγμή που εσύ θα τρίβεις το πέος σου ανάμεσά τους. Πρόσεχε μην τυχόν κατά τη διάρκεια της κορύφωσης προκαλέσετε καμιά ζημιά με τις στάχτες και τη φωτιά.

Στάση Νο2: Μυστικός Άη Βασίλης
Το παιχνίδι αυτό περιλαμβάνει την κοστουμιά του Άγιου Βασίλη, αλλά και μία μάσκα για τα μάτια. Ξεκίνα κλείνοντάς της τα μάτια, κάτι το οποίο θα προκαλέσει μυστήριο στην ατμόσφαιρα. Έπειτα, ντύσου Άη Βασίλης και πιάσε δουλειά. Μόλις το παιχνίδι σας τελειώσει, βγάλε της τη μάσκα και δείξε της ποιος την ευχαρίστησε. Να είσαι σίγουρος ότι μετά απ’ όλα αυτά, θα αρχίσει να πιστεύει στην ύπαρξη του κυρίου με τα κόκκινα.

Στάση Νο3: Η κοπή των ελάτων
Κομμάτι των Χριστουγέννων αποτελεί και η προγραμματισμένη αποψίλωση των δασών, καθώς πολλά έλατα κόβονται, με σκοπό να γίνουν χριστουγεννιάτικα δέντρα. Είναι η καλύτερη αφορμή. Τι καλύτερο από το να προτείνεις μία μικρή "αποψίλωση" στις απόκρυφες περιοχές της συντρόφου σου; Αν εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλο, προσπάθησε να κάνεις εσύ αυτό που της ζητάς να κάνει συνήθως εκείνη. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι, είναι πόσο ευαίσθητη είναι αυτή η περιοχή. Όταν και οι δύο απελευθερωθείτε από τα… περιττά, τότε θα έχει έρθει η ώρα για «προφορικές» εξετάσεις.

Στάση Νο4: Καλικάντζαρος στην καμινάδα
Με όλες τις ιστορίες και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια να αναφέρουν για καμινάδες, το εορταστικό sex δύναται να περιλαμβάνει και "back-door" απόλαυση. Αυτό που πρέπει να κάνεις πρώτα απ’ όλα, είναι να αφήσεις να στο επιτρέψει εκείνη. Ακολούθησε το πλάνο που εκείνη θα βάλει, τρύπωσε από την… καμινάδα κι ευχαριστηθείτε μία υπέροχη στιγμή.

Στάση Νο5: Άστρο λαμπρό μας οδηγεί
Προς το παρόν οι σεξουαλικές στάσεις των Χριστουγέννων σε έχουν βρει σε εσωτερικό χώρο και μακριά από το κρύο. Κακώς. Πρωτοτύπησε και λίγο! Το παιχνίδι που γίνεται γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο κάνει την ατμόσφαιρα τόσο καυτή, που λίγος δροσερός αέρας, σίγουρα χρειάζεται. Βγείτε για λίγο έξω και κάντε το ερωτικό σας παιχνίδι λίγο πιο kinky απ’ ότι συνήθως είναι. Με τη δικαιολογία ότι θέλεις να ρυθμίσεις τα λαμπάκια του μπαλκονιού, άλλαξέ της τα φώτα, κάτω από τον έναστρο ουρανό. Αν κάνει ψόφο, θα έχεις και δικαιολογία να τελειώσεις γρήγορα ("για σένα το'κανα μωράκι μου, για να μη μου κρυώσεις").

πηγή: menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...