Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Τον Μήτσο τον ρωτήσατε;

Δείτε το τελευταίο τρίλεπτο της κανονικής διάρκειας του ματς με την Ολίμπια και καταλαβαίνετε ποια είναι η διαφορά του Παναθηναϊκού με όλους τους άλλους: ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Παρέλαβε την μπαγκέτα του μαέστρου στο 66-71 2,5 λεπτά πριν το φινάλε και το έστειλε μόνος του στην παράταση, σκοράροντας 13 συνεχόμενους πόντους. Μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός είχε λόγους μόνο για πονοκέφαλο.
Για να το πούμε διαφορετικά είχε βρει μέσα στο γήπεδο τη δική του Κοπεγχάγη. Σε 35 λεπτά αγώνα ένα μεγαλοπρεπές μηδενικό συνόδευε τη συγκομιδή του Νίκολας, ένα πάμφτωχο επτά έμπαινε δίπλα στις ασίστ του Παναθηναϊκού και ένα ολάκερο δεκαοχτώ βολευόταν δίπλα στα λάθη της ομάδας. Μέχρι, λοιπόν, το 37' του ματς ο Παναθηναϊκός έφερνε στο μυαλό μόνο σκέψεις μαύρες: τι δεν πάει καλά; Τι τρέχει με τον Ντρου; Που είναι οι αυτοματισμοί στην επίθεση της ομάδας; Ερωτήματα που προέκυπταν από (ακόμα μια) προβληματική εμφάνιση των πρωταθλητών Ελλάδας. Μετά ήρθε ο Μήτσος. Και αποκαταστάθηκε η τάξη. Οχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και στο μυαλό μας: μόνο και μόνο με αυτόν τον παίκτη στη διάθεσή του ο Παναθηναϊκός πρέπει να θεωρείται και είναι το ακλόνητο φαβορί σε κάθε ματς. Ακόμα και απέναντι σε ομάδες που κάποιοι λένε πως δεν παίζονται. Τον Μήτσο τον ρώτησε κανείς;
ΥΓ: Οσοι περίμεναν την παράταση για να αναδείξουν τον νικητή του ματς έκαναν λάθος. Το ματς τελείωσε στο ριμπάουντ και το καλάθι του Μήτσου στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας. Κάτι που έχει ξανακάνει και σε τελικούς Α1. Και ας θυμούνται κάποιοι μόνο ένα (μη) σφύριγμα. Μετά το 79-79 όλα τα σουτ έμπαιναν, οι άμυνες έβγαιναν και ο Παναθηναϊκός αγκάλιασε την πρώτη θέση του ομίλου του.
Πηγή: sportday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...