Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

«Φαβορί για την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός»

Μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης κι εκ των φαβορί να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα χαρακτήρισαν ο Αΐτο Ρενέσες και ο Μπέρνι Ροντρίγκεθ τον Ολυμπιακό εν όψει της αναμέτρησης της Ουνικάχα Μάλαγα με τους «ερυθρόλευκους» στην Ισπανία την Πέμπτη.


«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στους πρωτοπόρους του ομίλου. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο δύσκολες ομάδες για να αντιμετωπίσει κανείς στην Ευρωλίγκα και για να κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε με πάθος, αλλά και συγκέντρωση», δήλωσε ο τεχνικός της Μάλαγα και πρόσθεσε: «Απέναντι σε τέτοιες ομάδες, αν οποιαδήποτε στιγμή αποσπαστεί η προσοχή μας από τον αγώνα, ο αντίπαλος θα το εκμεταλλευτεί για να περάσει μπροστά και θα είναι δύσκολο να μείνουμε κοντά στο σκορ. Ελπίζουμε πως θα παρουσιαστούμε σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας να πάρουμε τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο φυσικός ηγέτης της Μάλαγα, Μπέρνι Ροντρίγκεθ, ανέφερε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πρέπει να αποδώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε με τη βοήθεια του κόσμου μας να φτάσουμε στη νίκη. Στην Ευρωλίγκα η ‘Μάρτιν Καρπένα Αρένα’ ήταν πάντα το φρούριό μας και αυτή την περίοδο η στήριξη των οπαδών μας είναι περισσότερο σημαντική από ποτέ, όπως αποδείχτηκε την περασμένη εβδομάδα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ας ελπίσουμε όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό που είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας».

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...