Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Το καλοκαίρι αρχίζουν τα έργα για το γήπεδο της ΑΕΚ?

Ούτε… μήνα ακόμα χαμένο μέχρι να γυρίσει «σπίτι» της, δεν θέλει να αφήσει η ΑΕΚ!

Η συνάντηση των εκπροσώπων της «Ένωσης» με τη Δήμαρχο, Έφη Αποστολάκη, δεν επιβεβαίωσε μόνο τη συμπόρευση των δύο πλευρών για γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Έκανε ξεκάθαρο το στόχο των «κιτρινόμαυρων» τα έργα -ει δυνατόν- να ξεκινήσουν από το προσεχές καλοκαίρι κιόλας.

Στην (αναγνωριστική περισσότερο) επαφή των Αδαμίδη, Κωνσταντινίδη και Τόγελου με τη νέα Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από ευνοϊκό για τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Η αναγνώριση από πλευράς του Δήμου της σημασίας που θα έχει ΚΑΙ για εκείνον η επιστροφή της ΑΕΚ στη φυσική της έδρα -αλλά και το γεγονός ότι το σχέδιο του Στέλιου Αγιοστρατίτη είναι ασύγκριτα ευκολότερο να γίνει αποδεκτό από την περιοχή -σε σχέση με εκείνο του Γιάννη Γρανίτσα- αποτελούν τους δύο άξονες που επιτρέπουν αισιοδοξία για τη δρομολόγηση του έργου.

Επειδή, όμως, η αισιοδοξία… από μόνη της δεν μπορεί να κινήσει διαδικασίες, στη σημερινή συνάντηση έγινε ξεκάθαρος ο στόχος της ΑΕΚ αυτό να συμβεί το συντομότερο δυνατό. Κάτι που σημαίνει μέχρι το καλοκαίρι του 2011 να έχουν ολοκληρωθεί οι -πάντα χρονοβόρες- γραφειοκρατικές διαδικασίες και (αν φυσικά έχει λυθεί μέχρι τότε η… λεπτομέρεια της χρηματοδότησης), να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα.

Ολόκληρο το άρθρο είναι εδώ.

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...