Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Κακοποιοί στη Αλίαρτο πυροβολούσαν τον κόσμο νομίζοντας ότι είναι αστυνομικοί!

Τρόμο και πανικό σκόρπισε στην περιοχή της Αλιάρτου η τρελή καταδίωξη ενός αυτοκινήτου με δύο επιβάτες από άνδρες της Ασφάλειας Λιβαδειάς. Όταν το ύποπτο όχημα ακινητοποιήθηκε, οι επιβάτες του άνοιξαν πυρ εναντίον των… περαστικών νομίζοντας ότι είναι αστυνομικοί!


Οι κινηματογραφικές σκηνές τελείωσαν όταν οι δράστες σταμάτησαν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, έβγαλαν έξω τους επιβάτες και διέφυγαν με αυτό.

Η περίπολος των αστυνομικών που επέβαιναν σε συμβατικό αυτοκίνητο εντόπισε το ύποπτο μαύρο BMW και άρχισε να το παρακολουθεί διακριτικά. Στην διασταύρωση του Αγίου Ιωάννη, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει άγρια καταδίωξη.

 Όταν  το αυτοκίνητο έφτασε στον περιφερειακό της Λιβαδειάς, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στις μεταλλικές μπάρες με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Οι επιβάτες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως εναντίον των διερχόμενων οδηγών με αυτόματα «Καλάσνικοφ», νομίζοντας ότι όλοι ήταν αστυνομικοί που τους είχαν εγκλωβίσει!

Ευτυχώς δεν τραυματίσθηκε κάποιος, όμως οι κακοποιοί εκμεταλλεύτηκαν τον πανικό για να σταματήσουν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και να κατεβάσουν υπό την απειλή των όπλων τους την τριμελή οικογένεια που επέβαινε. Μπήκαν μέσα και διέφυγαν με αυτό προς την κατεύθυνση της Αράχοβας.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...