Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Οι πιο περίεργες σεξουαλικές έρευνες

Ας δούμε ορισμένες από τις πιο προκλητικές σεξουαλικές έρευνες, που ενδεχομένως να δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα που πλανώνται στο μυαλό του καθενός..















Το sex μυρίζει
Ο ιδρώτας ενός άντρα μυρίζει διαφορετικά όταν είναι ερεθισμένος σεξουαλικά και η γυναίκα μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορά μεταξύ του σεξουαλικού ιδρώτα και του κανονικού, σύμφωνα με μία έρευνα του The Journal of Neuroscience.

Το να τραβιέσαι κατά την ολοκλήρωση λειτουργεί
Ok, κατά περίπτωση. Σε ένα φύλλο που δημοσιεύτηκε σε κάποιο τεύχος του περιοδικού Conception, ερευνητές υποστήριξαν ότι η υποχώρηση από το γυναικείο κόλπο ήταν «σχεδόν το ίδιο αποτελεσματική με το προφυλακτικό» όσον αφορά την παρεμπόδιση εγκυμοσύνης (υπάρχει ενδεχόμενο αποτυχίας που φτάνει το 18%, όταν τα προφυλακτικά έχουν 17%).

Το παιχνίδι των παιδιών
Έρευνα ενός Πανεπιστημίου της Iowa βρήκε ότι το 25% των παιδιών –ηλικίας από 11 έως 16 ετών- σε μικρομεσαίες οικογένειες, έχουν κάνει sex. Ο μέσος όρος ηλικίας της «πρώτης φοράς» γι’ αυτό το γκρουπ ήταν τα 12.77 χρόνια.

Η άνθηση του πέους
Σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Turin, οι επιμηκυντές πέους μπορεί να δουλεύουν. Συγκεκριμένη μάρκα που χρησιμοποιούσε την έλξη για το σταδιακό τέντωμα του πέους κατά τη διάρκεια του χρόνου, βρήκε ότι μπορεί να μεγαλώνει τα πλαδαρά μόρια σχεδόν κατά 2.54cm.

Η επιδίωξη της απόλαυσης
Άντρες που είναι πολύ σεξουαλικά ενεργοί στα 20 και τα 30 τους χρόνια -ειδικά αυτή που αυνανίζονται συχνά- έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσήσουν από καρκίνο του προστάτη, σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου του Nottingham. Αλλά ο κίνδυνος αυτός μειώνεται όσο ο άντρας μεγαλώνει και όταν φτάσει στα 50, ακόμα και η μικρή σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να τον προστατεύσει από την ασθένεια.

Αν η σύντροφός σου είναι sexy, φαίνεσαι κι εσύ πιο sexy
Ο Brad Pitt φαίνεται πιο sexy από τότε που σύναψε σχέσεις με την Angelina Jolie. Αν εύχεσαι να είσαι σαγηνευτικός, ίσως θα πρέπει να βρεις μία πολύ όμορφη σύντροφο. Όταν οι άλλες γυναίκες θα βλέπουν τη σύντροφό σου, αμέσως στα μάτια τους θα γίνεσαι πιο ποθητός, σύμφωνα με έρευνα. Τα αποτελέσματα ισχύουν περισσότερο για γυναίκες παρά για άντρες, οι οποίοι τείνουν να βρίσκουν τις γυναίκες πιο ελκυστικές, άσχετα με το πώς είναι ο σύντροφός τους.
Τη στιγμή που τα ευρήματα μπορεί να είναι χρήσιμα για τους ελεύθερους, οι ερευνητές ενδιαφέρονται να μάθουν για τους μυστήριους κανόνες της έλξης που χρησιμοποιούνται στο ζωικό βασίλειο. Τα ζώα συχνά επιλέγουν συντρόφους μιμούμενα τις επιλογές των άλλων. Για παράδειγμα, τα θηλυκά guppies (ψάρια) συνήθως προτιμούν ανοιχτόχρωμα αρσενικά, αλλά μπορεί το ενδιαφέρον τους να αλλάξει προς τα μονότονα, αν δουν άλλα θηλυκά να ζευγαρώνουν μαζί τους. Η μίμηση άλλων μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική, ειδικά για τους άπειρους που μιμούνται τους πιο έμπειρους. Παρόλα αυτά, λίγα πράγματα είναι γνωστά για το τι βρίσκεται πίσω από αυτή τη συμπεριφορά στο κάθε είδος.

Ο τύπος της χειρότερης απιστίας
Το να απατάς τη σύζυγο σου ή οποιαδήποτε άλλη είναι σίγουρο ότι προκαλεί αισθήματα ζήλιας και πόνου στην …κερατού. Αλλά οι άντρες και οι γυναίκες διαφέρουν στο πιο κομμάτι της απιστίας του συντρόφου τους θεωρούν ότι είναι το χειρότερο: του άντρες τους ενδιαφέρει περισσότερο η σεξουαλική απιστία, τη στιγμή που οι γυναίκες νοιάζονται για τη συναισθηματική απιστία.


πηγή: menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...