Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Πάει για νίκη μέσα στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Στο καυτό «Σινάν Ερντέμ» ο Παναθηναϊκός μπορεί σήμερα (20:15, Νovasports 3) κόντρα στην Εφές Πίλσεν στο ντέρμπι του 4ου ομίλου να «κλειδώσει» την πρωτιά, με όλα τα σχετικά οφέλη.

Η Εφές, με ρεκόρ 4-4, βρίσκεται στην τέταρτη θέση του ομίλου με 12 βαθμούς και θέλει μια νίκη στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές για να περάσει στο Top 16, αφού υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Βαλένθια, ενώ ακόμη και σε τριπλή ισοβαθμία με τους Ισπανούς και την Ολίμπια Μιλάνο είναι εντός τετράδας.


Η ομάδα του Περάσοβιτς διατηρεί το αήττητο της έδρας της (4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες) και αυτό κάνει εξ ορισμού δύσκολο το έργο του Παναθηναϊκού.

Συν τοις άλλοις ο Ομπράντοβιτς, πονοκεφαλιάζει και με τις απουσίες των Μπατίστ και Μάριτς. Και αν αυτή του Αμερικάνου ήταν γνωστή-καθώς υποφέρει από θλάση στην γάμπα- αυτή του Σερβοαυστραλού σέντερ ήταν πραγματικό σοκ.

Στην προπόνηση της Δευτέρας και ενώ έδειχνε ότι είχε αναρρώσει από την επέμβαση αφαίρεση κύστης στο δεξί αγκώνα, χτύπησε και οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη στον τρικέφαλο, τραυματισμός που θα τον κρατήσει μακρά από τα παρκέ για περίπου 2 μήνες.

Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός-που με νίκη εξασφαλίζει την πρωτιά, ή με ήττα της Ολίμπια από την ΤΣΣΚΑ) έχει το υλικό για να περάσει αλώβητος από την Τουρκία.

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...