Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

5 αντισυλληπτικές στάσεις..για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο..Ωραίες οι σεξουαλικές εμπειρίες, αλλά αν δεν είσαι έτοιμος για ντάντεμα, καλό είναι να ξέρεις ποιες στάσεις του sex πρέπει να αποφύγεις, που στατιστικά έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες σύλληψης.

 

 

 


Ιεραποστολική στάση

Η παραδοσιακή στάση, όπου εσύ είθισται να είσαι από επάνω. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να την κοιτάς, καταλαβαίνω ότι θέλει να νιώθει όλο το κορμί σου πάνω στο δικό της, αλλά κατάλαβε κι εσύ κι αυτή, ότι με τον τρόπο αυτό έχετε τις μεγαλύτερες πιθανότητες να τεκνοποιήσετε. Κι αυτό γιατί το σπέρμα βρίσκει άμεσα το στόχο του. Επίσης, μη διανοηθείς να βάλεις κάνα μαξιλάρι κάτω από τη μέση της, γιατί του παραχρόνου τέτοια μέρα, μάλλον δε θα κάνετε sex, αλλά βαφτίσια.

Στα τέσσερα

Κοινώς ονομάζεται και doggy style. Anyway, όπως και να το πω, εσύ θα το καταλάβεις. Το ζήτημα είναι να μην το κάνεις μέχρι …τέλους, εκτός αν έχεις ήδη πάρει μεγάααλες προφυλάξεις για την κρίσιμη στιγμή της εκσπερμάτισης. Ναι ξέρω, θα αρχίσεις τη γνωστή ιστορία «μα είναι πολύ ωραία έτσι και το απολαμβάνουμε και οι δύο και η θέα είναι καλύτερη» και όλα τα συναφή. Αν κάτι πάει στραβά, τότε ένα θα σου πω… καλά στέφανα!

Στάση κουτάλι

Πρόκειται ίσως για την αγαπημένη των ζευγαριών, καθώς μπορείς να κάνεις αργό και εύκολο sex. Ξέρεις, χωρίς ταλαιπωρία. Είστε ξαπλωμένοι και οι δύο πλαγίως κι εσύ διεισδύεις από πίσω της. Από άποψη πιθανοτήτων τεκνοποίησης, ξέχνα το. Καλύτερα να κρεμαστείς από τον πολυέλαιο.

Εκείνη από πάνω

Για να μη σου κόψουμε την όρεξη όμως εντελώς, θα σου προτείνουμε και δύο στάσεις, τις οποίες θα τις κάνεις και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τόσο το πάνω, όσο και το κάτω. Και οι δύο δε βοηθούν και πολύ αν θέλεις σώνει και ντε να πιάσεις το γιο. Που φαντάζομαι, δε θέλεις.

Ξέρω, την αγαπάς αυτή τη στάση. Και ναι, μπορείς να την κάνεις άφοβα. Το σπέρμα πρέπει να κινηθεί ανοδικά και ο νόμος της βαρύτητας δε φαίνεται να συμμερίζεται απόλυτα το σκοπό του. Για να συμβεί το μοιραίο, εκείνη μετά θα πρέπει να ξαπλώσει και να βάλει ένα μαξιλάρι στους γοφούς της και… τρέχα γύρευε. Συνέχισε ακάθεκτος.

Στα όρθια

Είδες που υπάρχουν στάσεις που σου αρέσουν και δε χρειάζεται να τις αποφύγεις; Το μόνο που χρειάζεσαι στην προκειμένη περίπτωση είναι είτε να είσαι γυμνασμένος, είτε εκείνη να είναι συλφίδα.


 πηγή: menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...