Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Η κόρη του..."τραυλού Βασιλά" έσπασε το Όσκαρ! (VIDEO)

Άφωνοι έμειναν όλοι οι συντελεστές της ταινίας «Ο λόγος του βασιλιά» όταν η κόρη ενός από τους παραγωγούς, παίζοντας με το πολυπόθητο χρυσό αγαλματάκι... το έσπασε!


Ήταν όλοι στο πάρτι που διοργάνωνε η εταιρεία παραγωγής σ’ ένα σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς για να γιορτάσουν τα τέσσερα Όσκαρ. Η 15 μηνών Lara Egan δεν χόρταινε να παίζει με τον... θείο Όσκαρ για το οποίο ο πατέρας της Simon ήταν πολύ περήφανος. Όλοι πάγωσαν όμως όταν το αγαλματάκι γλίστρησε από τα χέρια της μικρής με αποτέλεσμα να φύγουν κομμάτια.



«Ήταν πολύ χαριτωμένη καθώς τη φωτογράφιζαν κρατώντας το Όσκαρ. Και ξαφνικά όλοι μείναμε άναυδοι! Το αγαλματάκι είχε σπάσει στο κεφάλι, ενώ από το στήθος είχε φύγει η επικάλυψη χρυσού. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ‘’πώς θα φαίνεται αυτό από το ράφι;’’», δήλωσε στη Sun ο παραγωγός.

Οι παραγωγοί επικοινώνησαν αμέσως με τους επικεφαλής της διοργάνωσης των βραβείων Όσκαρ και για καλή τους τύχη είχαν κρατήσει κάποια βραβεία τα οποία κατασκευάζουν σε περίπτωση που ένα από αυτά σπάσει ή χαθεί κατά τη διάρκεια της Τελετής. Έτσι, ο Simon Egel πήρε ένα ολοκαίνουργιο Όσκαρ το οποίο στόλισε σε... περίοπτη θέση στο σπίτι του και σίγουρα μακριά από τα χέρια της χαριτωμένης κόρης του.  

Δείτε το βίντεο στο www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...