Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Καταστατικό του blog "Pro-katark-tiko"


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ
Ο σκοπός της δημιουργίας αυτού του blog είναι η δημοσίευση και αναδημοσίευση ειδήσεων, ως επί το πλείστον με χιουμοριστική διάθεση.
Όταν πρόκειται για αναδημοσίευση είδησης, γράφουμε πάντα την πηγή και συνήθως με σύνδεσμο παραπομπής. Αν, παρόλ’ αυτά, παραλείψουμε από λάθος να αναφέρουμε την πηγή, παρακαλούμε ενημερώστε μας και θα τη βάλουμε αμέσως.
Η χιουμοριστική διάθεση που χρησιμοποιούμε στις αναρτήσεις μας δεν έχει κανέναν άλλο σκοπό εκτός από το καλοπροαίρετο χιούμορ. Αν, παρόλ’ αυτά, κάποιος αισθανθεί ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάτι που γράφουμε, παρακαλούμε ας επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail (procatarktiko@gmail.com) και θα φροντίσουμε να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα άμεσα.

ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
Αν θέλει κάποιος, οποιοσδήποτε, να πει κάτι μέσω ημών, αναρτώντας τη σκέψη του ή την άποψή του στο blog μας, μπορεί ευχαρίστως να το κάνει. Αρκεί να μας στείλει αυτό που θέλει να πει, μέσω e-mail στο procatarktiko@gmail.com και εμείς θα το δημοσιεύσουμε.
Οφείλουμε εδώ να τονίσουμε ότι δεν θέλουμε να εκφράζονται μέσω του blog μας ακραίες απόψεις οποιασδήποτε μορφής (πολιτικές, κοινωνικές, αθλητικές κλπ), ανεξάρτητα ποιος τις λέει και τι εκφράζει. Τέτοιου είδους απόψεις δεν θα δημοσιεύονται και θα ενημερώνεται ο αποστολέας του μηνύματος γι’ αυτό από εμάς μέσω e-mail, στο οποίο θα αναφέρουμε το λόγο επιχειρηματολογώντας. Εξαιρούνται, βεβαίως, χιουμοριστικές τέτοιου είδους αναρτήσεις (τύπου απόψεις στο στυλ του Γεωργίου, Αλέφαντου κλπ), οι οποίες στην ουσία δεν είναι απόψεις που εκφράζουν κάποιον. Κατά τα άλλα, οτιδήποτε μας στέλνετε για δημοσίευση ευχαρίστως θα αναρτάται. Οι μόνες παρεμβάσεις που πιθανόν να γίνονται, θα είναι για διόρθωση ορθογραφικών λαθών.
Μπορείτε να καταλάβετε το ύφος του blog και τα όρια που βάζουμε αν διαβάσετε κάποιες απ’ τις αναρτήσεις μας. Δεν θέλουμε να επιβάλλουμε τη γνώμη μας, ούτε να λογοκρίνουμε κανέναν. Θέλουμε, απλώς, να υπάρχει ένα νοητό όριο σ’ αυτά που γράφονται. Το όριο αυτό, θεωρούμε ότι μπορεί ο κοινός νους να το καταλάβει χωρίς ιδιαίτερη επεξήγηση.
Όσον αφορά στα σχόλια των αναρτήσεών μας μπορείτε να γράφετε άμεσα και σε οποιαδήποτε ανάρτηση θέλετε.



ΙΔΕΕΣ
Ιδέες, απόψεις, προτάσεις για βελτίωση κάποιου ή κάποιων χαρακτηριστικών του blog, από εμφάνιση, λειτουργικότητα ως αντιρρήσεις για οτιδήποτε, είναι με το παραπάνω ευπρόσδεκτες.
Επίσης, οποιαδήποτε πρόταση για συνεργασία ευχαρίστως τη συζητάμε.



Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε και ελπίζουμε μέρα με τη μέρα να γινόμαστε… περισσότεροι!



Λεωνίδας Φούκας, Τριαντάφυλλος Σταυράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...