Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Όταν μιλά το κορμί: 7+1 πράγματα που μαρτυρά το σώμα της

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Απλά παρατήρησε το σώμα της και θα μπορέσεις να καταλάβεις πολλά περισσότερα απ’ αυτά που ξέρεις για εκείνη. 










Το γυναικείο κορμί. Αξίζει να το κοιτάς και να το θαυμάζεις, είτε ντυμένο, είτε γυμνό. Αν όμως καταφέρεις και ξεκολλήσεις τα μάτια σου από το στήθος της και τα οπίσθιά της, τότε θα δεις ότι έχει πολλά να σου πει.

Η κόρη του ματιού της

Αν είναι ερεθισμένη, και δεν εννοώ αποκλειστικά σεξουαλικά, οι κόρες των ματιών της διαστέλλονται. Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα της είναι προγραμματισμένο να θέλει να βλέπει περισσότερο αυτά που της αρέσει. Έτσι τα μάτια της αφήνουν περισσότερο φως να μπει. Το καλό είναι ότι μόλις συμβεί αυτό θα σου αρέσει περισσότερο, μιας και έρευνες δείχνουν ότι στους περισσότερους άνδρες αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλες κόρες ματιών. Άρα την επόμενη φορά κοίτα την στα μάτια.

Οι βλεφαρίδες της

Άραγε μπορείς να καταλάβεις από τις βλεφαρίδες κάτι; Η απάντηση είναι ναι. Κοίτα την στα μάτια για λίγο περισσότερη ώρα την επόμενη φορά και παρατήρησε πόσες φορές ανοιγοκλείνει τα μάτια της. Το φυσιολογικό είναι περίπου 15 φορές το λεπτό. Οι γυναίκες λοιπόν που παίρνουν αντισυλληπτικά ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους 32% περισσότερο. Θα μου πεις και τι σε νοιάζει εσένα. Σε νοιάζει γιατί εξαιτίας των ορμονών, οι γυναίκες που παίρνουν αντισυλληπτικά έλκονται συνήθως από άντρες με άγρια χαρακτηριστικά. Το’ χεις;




Διάβασε εδώ ολόκληρο το άρθρο




πηγή: men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...