Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Προειδοποίηση Παπανδρέου σε Πάγκαλο!

Αυστηρή προειδοποίηση απεύθυνε προς τον Θ. Πάγκαλο ο Πρωθυπουργός κατά την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. «Να ακολουθείτε επ’ ακριβώς ό,τι λέει ο Υπουργός Οικονομικών, ή τις δικές μου δημόσιες δηλώσεις»


Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι δηλώσεις υπουργών που αφορούν το χρέος και την δανειοδότηση της χώρα μας υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τ6ις εκμεταλλευτούν οι διεθνείς αγορές. Ο Θ. Πάγκαλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε προτείνει η επιμήκυνση της αποπληρωμής να αφορά ολόκληρο το χρέος. Η δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και ο θόρυβος που προκλήθηκε έκαναν τον Πρωθυπουργό να απευθύνει αυστηρές συστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

Αποκλειστικές πληροφορίες του Pro-katar-ktiko θέλουν τον Πάγκαλο να έχει ΧΕΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ  μετά από την ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ του πρωθυπουργού και συγκεκριμένα άφησε μια κλ@νι@, η οποία έγινε ιδιαιτέρως αισθητή στην Βουλή!! Ως εκ τούτου, ο κ. Παπανδρέου κατάλαβε το λάθος του και υποσχέθηκε στη χώρα να μην ξανακάνει παρατήρηση στον κ.Πάγκαλο όσο είναι υπουργός, βουλευτής, πολίτης, ζωντανός..!

Πείτε μας τη γνώμη σας για το συμβάν και πώς θα νιώθατε αν ήσασταν στη Βουλή την ώρα του...ατυχούς περιστατικού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...