Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ωραίο το one night stand, αλλά πώς το ξεφορτώνεσαι μετά??

Το 45 τοις εκατό των ανθρώπων που ρωτήθηκαν σε έρευνα της Durex, απάντησαν πως είχαν κάνει ένα one-night stand. Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχεις πολλές πιθανότητες να σου συμβεί. Λάβε τα μέτρα σου!

 

 

Αν υπήρχε Όσκαρ καλύτερης βραδιάς, θα ‘πρεπε να την πάρει η χτεσινή, γιατί τα είχε όλα. Φοβερή μουσική, αναλόγων διαστάσεων κέφι, ποτά που δεν ήταν μπόμπες κι ένα σωρό fuckable τύπισσες που λες και σε είχαν βάλει στο μάτι. Απ’ όσο μπορείς να θυμάσαι (ήσουν λίγο λιώμα, παραδέξου το), όλη η παρέα σε χειροκροτούσε από μακριά (ή μήπως σου σφύριζε κοροϊδευτικά;) καθώς απομακρυνόσουν με το ξανθό αντικείμενο του πόθου όλου του club για μια νύχτα γεμάτη υποσχέσεις. Αυτά όλα βέβαια ίσχυαν μέχρι τη στιγμή που ξύπνησες σήμερα.

Έτσι είναι τα one night stands. Ποτέ δεν είσαι σίγουρος την επομένη αν έκανες το σωστό. Ποτέ μια ξανθιά δεν είναι ακριβώς η ίδια δέκα σφηνάκια μετά. Από εκεί που σου φαινόταν Πάμελα Άντερσον, σήμερα αποδεικνύεται πως δε διαφέρει και πολύ από την κυρία που πούλαγε τσιγάρα στις τουαλέτες.
Όσο εύκολο και αν φαίνεται μια «ξεπέτα», δεν παύει να αποτελεί μια ευκαιρία με αναπάντεχες εκπλήξεις και συχνά δυσάρεστες επιπλοκές.

Anyway, ας επικεντρωθούμε τώρα στο πρόβλημα μας. Μόλις έχει ολοκληρώσει το έργο σου. Η παρτενέρ σου εξαντλημένη μοισοκοιμάται στο κρεβάτι της. Από εδώ και μπρος αρχίζουν τα δύσκολα. Πρέπει να την ξεφορτωθείς όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όσο γρηγορότερα και πιο ανώδυνα γίνεται. Ήρθε ώρα για δράση και ο πανικός είναι πάντα κακός σύμβουλος.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια 

 

πηγή: menslounge.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...