Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Λεσβιακό φιλί της Ελίνας του Big Brother!(VIDEO&PICS)

Λεσβιακά φιλιά, αισθησιακά αγγίγματα σε hot σημεία, προκλητικό χορό και… ένα μπουκάλι σαμπάνιας ήταν τα βασικά «παιχνίδια» της Ελίνας Μπεκάκου στη live εμφάνιση που έκανε πριν από λίγες ημέρες σε γνωστό club του Πύργου.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο!



Κυριολεκτικά… ασυγκράτητη ήταν η πρώην παίκτρια του Big Brother τo προηγούμενο Σάββατο, όταν μαζί με τη Βανέσα Πιτσικάλη σε ρόλο DJ έκανε ένα guest στο Space Bar στον Πύργο.

Τι κι αν το μαγαζί ήταν «ζωσμένο» με φωτογραφικές μηχανές; Μετά από μερικά ποτηράκια σαμπάνιας, τα οποία τοποθετούσε προκλητικά ανάμεσα στο στήθος της, η χορεύτρια δεν δίστασε να ανταλλάξει ένα καυτό φιλί με την φίλη της, αφήνοντας τους θαμώνες του μαγαζιού… κάγκελο!
Ναζιάρικα παιχνίδια μεταξύ φιλενάδων στη θέρμη της βραδιάς ή… δίνω στο κοινό μου αυτό που θέλει; Κανείς δεν ξέρει… Πάντως η Ελίνα Μπακάκου αποτέλεσε για ακόμη μια φορά … talk of the town με τις sexy και προκλητικές κινήσεις της κάνοντας αυτό που γνωρίζει καλύτερα… Απλά… διασκεδάζοντας!
 
Δείτε το video και τα πιο καυτά στιγμιότυπα της βραδιάς που σίγουρα θα θυμάται για πολλές, πολλές ημέρες ολόκληρος ο Πύργος!



Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και το βίντεο κάνοντας κλικ εδώ!

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...