Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Γεωργίου speaking: "Εσάς (τους αναγνώστες) θα πάρω σαν μάρτυρες στο δικαστήριο!"

Εσάς θα πάρω σαν μάρτυρες στο δικαστήριο, για να καταθέσετε υπέρ μου για όσα έχω πει τα τελευταία χρόνια για τον Παναθηναϊκό. Στον πόντο έχουν βγει όλα. Όταν οι άλλοι έλεγαν ότι ο ΠΑΟ έχει παικταράδες, εγώ φώναζα «πάρτε σκούπα και φαράσι και κάντε γενική κάθαρση. Δεν είναι παίκτες αυτοί για τον Παναθηναϊκό. Και πάρτε επιτέλους έναν καλό προπονητή!»


Ποιος Νιόπλιας και ποιος Φερέιρα; Ο ένας παρίστανε τον προπονητή στο κουβεντιαστό και ο άλλος, μόνο και μόνο από την φάτσα, απορρίπτεται. Σκέτο ραμολί. Μέχρι που βγήκε και δήλωσε χθες ότι είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχει και δεν χρειάζεται η ομάδα μεταγραφές. Θα μου πείτε ότι, έτσι του είπανε να πεί και έτσι λέει. Εντάξει, το καταλαβαίνω. Τουλάχιστον, όμως, δεν έχει τα άντερα του Χιμένεθ που δήλωσε έντιμα και καθαρά: «χρειάζεται μεταγραφές η ΑΕΚ αλλά, δυστυχώς, δεν υπάρχουν λεφτά για να τις κάνει».

Έτσι όπως τον είδα χθες με τον Πανιώνιο, νομίζω ότι δεν υπάρχει πιο στατική ομάδα στην Ευρώπη από τον Παναθηναϊκό. Οι περισσότεροι παίκτες του λες και είναι σε άλλον πλανήτη και η έλλειψη οξυγόνου τους κάνει να κινούνται νωχελικά, χωρίς το παραμικρό νεύρο. Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Γκαρσία, Γκοβού, Σπυρόπουλος, Καντέ, Καραγκούνης, έχουν καταντήσει σαν στυμμένες λεμονόκουπες. Βλέπεις τον Νίνη και λες, ποιος είναι αυτός; Ο Ποκοπίκο σε νέες περιπέτειες; Χωρίς καμιά βοήθεια ο Λέτο, κάνει συνεχώς το ίδιο και το ίδιο. Προσπαθεί να περάσει τρεις-τέσσερις παίκτες και, στο τέλος, χύνει το γάλα. Και μένει μόνος του, να τα κάνει όλα, ο φουκαράς ο Σισέ! Γίνεται να τα κάνει όλα αυτός;

Μόνο ο Τζιμπρίλ φαίνεται να έχει έναν, τουλάχιστον, στόχο. Σε κάθε ματς να βάζει γκολ. Όσο πιο τακτικά σκοράρει, τόσο πιο πολύ χαρμάνης γίνεται. Σε 18 παιχνίδια, έχει βάλει 18 γκολ- ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι. Όλοι οι υπόλοιποι ένα στόχο έχουνε: κάθε μήνα να παίρνουνε τα λεφτά τους.

Η τιμωρία όλως αυτών ξέρετε ποια θα είναι; Να πάρει ο ΠΑΟ προπονητή τον Κούπερ. Να τους βγάλει τα άντερα και τα συκώτια στην προπόνηση. Και να τους αναγκάσει να κάνουν του κόσμου τα χιλιόμετρα, σε κάθε παιχνίδι. Να πέσουν οι κώλοι του Κατσουράνη, του Καραγκούνη και του Σίλβα. Μέχρι τελικής πτώσεως!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...