Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης λέει τον Κανάκη "πανελίστα"(VIDEO)

Άστραψε και βρόντηξε ο Σωτύρης Καλυβάτσης κατά του Αντώνη Κανάκη και των υπόλοιπων συντελεστών του «Ράδιο Αρβύλα», τους οποίους αποκαλεί «πανελίστες».  


Ο Σωτήρης Καλυβάτσης φαίνεται ότι δεν θέλει να δει τον Κανάκη ούτε ζωγραφιστό και για πρώτη φορά όχι μόνο δε μασάει τα λόγια του, αλλά περνάει και στην αντεπίθεση, χαρακτηρίζοντας το «Ράδιο Αρβύλα», ως «μία τηλεοπτική παρέα που κάθεται πίσω από ένα γραφείο και λένε τα δικά τους».

Αφού ξεκαθαρίζει ότι με τον Α. Κανάκη ήταν πρώτα συνέταιροι και μετά φίλοι αποκλείει κάθε ενδεχόμενο νέας συνεργασίας.   «Δεν με καλύπτει ιδιαίτερα κάτι τέτοιο γιατί θέλω σε αυτά που κάνω να υπάρχει και ένα καλλιτεχνικό ενδιαφέρον», είπε όλο νόημα, ο Σ. Καλυβάτζης, απαντώντας στο αν θα ξαναδούλευε μαζί με τον Α. Κανάκη.  

Και δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού πρόσθεσε: «Προτιμώ να την δημιουργώ την εικόνα παρά να παίρνω έτοιμη την εικόνα των άλλων και να την κριτικάρω».   Τέλος αναφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το «Ράδιο Αρβύλα» δεν παράγει έργο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχουν καμία σχέση οι «Αμάν» με το «Ράδιο Αρβύλα». «Οι αμάν ήταν μία ιστορία 9 – 10 ετών. Ας γίνει και το Ράδιο Αρβύλα δέκα ετών και βλέπουμε»

Για να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ.

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...