Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

40άρα ή πιτσιρίκα;

Μεγαλύτερες ή πολύ μικρότερές σου; Ποια ηλικία πιστεύεις ότι σου ταιριάζει περισσότερο; Στάθμισε τα υπερ και τα κατά..




Για δεκαετίες ολόκληρες, ίσχυε η λογική του μεγαλύτερου άντρα και της μικρότερης γυναίκας. Οι λόγοι για τους οποίους υπήρχε το κατεστημένο αυτό ήταν γιατί οι άντρες επέλεγαν νεότερες και πιο υγιείς γυναίκες για να κάνουν τα παιδιά τους, ενώ αυτές -που είναι πιο συναισθηματικές- αναζητούσαν άντρες με εμπειρίες που να μπορούν να τους προσφέρουν σιγουριά.

Λίγο μετά τη σεξουαλική επανάσταση των ‘60s, η λογική αυτή άρχισε να χάνει τη δυναμική της και ταινίες όπως το «The Graduate» μας σύστησαν με μία διαφορετική λογική σχετικά με τις διαπροσωπικές σχέσεις. Τώρα, οι άντρες μπορούσαν να κάνουν σχέση με μεγαλύτερες γυναίκες, που είναι πλούσιες από εμπειρίες ζωής. Όχι, αυτοί δεν είναι απαραίτητο να είναι ζιγκολό. Μπορεί, απλά, να γουστάρουν μεγαλύτερες, που ξέρουν τι θέλουν και δεν κάνουν παιχνιδάκια.

Στις μέρες μας, κι ενώ τα ήθη έχουν χαλαρώσει αρκετά, η ερώτηση που μας ταλανίζει είναι εάν η σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα είναι κατάλληλη, διασκεδαστική ή sexy. Αλλά αυτό που πραγματικά φαίνεται να μας απασχολεί περισσότερο είναι εάν πρόκειται για μία μόδα που σύντομα θα περάσει ή αν θα καταφέρει να επιβληθεί της άποψης που ισχύει από τα αρχαία χρόνια ότι ο άντρας πρέπει να είναι μεγαλύτερος από τη γυναίκα.
Θα κάνουμε λοιπόν μία μίνι έρευνα για να δούμε τελικά ποια ηλικία μας συμφέρει περισσότερο σαν άντρες. Υποθέτουμε ότι οι νεότερες από εμάς γυναίκες είναι μεταξύ 18 και 25 ετών και οι μεγαλύτερες 33 με 45 Μαΐων. Ας δούμε, λοιπόν, με βάση τα παρακάτω κριτήρια με ποια είναι προτιμότερο να κάνεις σχέση. 

 

Διάβασε εδώ ολόκληρο το άρθρο 

 

πηγή: menslounge.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...