Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Είκοσι τρόποι για να γίνεις αποδεδειγμένα πλούσιος!

Οι περισσότεροι από εμάς κυνηγούμε την επιτυχία μέσα από τη σκληρή δουλειά, θυσιάζοντας την προσωπική μας ζωή, ακόμα και την υγεία μας στο βωμό του θεού Πλούτου. Αλλά δεν χρειάζεται πάντα να γίνεται έτσι. Για μερικούς πολύ τυχερούς, η επιτυχία δεν σημαίνει ένα μεταπτυχιακό στο Χάρβαρντ ούτε χρόνια ολόκληρα έρευνας για την τελειοποίηση ενός νέου φαρμάκου. Σημαίνει απλώς το να κάνουν το λιγότερο δυνατό και παρ’ όλ’ αυτά να βγάζουν λεφτά που δεν φαντάστηκαν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα. 

Όσο κι αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν οι αριβίστες και οι εργασιομανείς, μερικές φορές το μόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις λεφτά είναι τύχη. Μία γυναίκα στο Λας Βέγκας κέρδισε το Λόττο τέσσερις φορές από το 1993. Ένας άνδρας στη Βρετανία βρήκε θαμμένο χρυσό αξίας εκατομμυρίων με έναν ανιχνευτή μετάλλων. Βέβαια, δεν είναι όλες οι ιστορίες τόσο αθώες. 

Πολλές φορές υπάρχουν σύντομα μονοπάτια προς τον πλούτο, που προσφέρονται όμως με κάποιους όρους: να παντρεύεσαι πλούσιο, να τον χωρίζεις, ή να κάνεις μηνύσεις, για παράδειγμα. Ωστόσο, η βασική ιδέα είναι ότι ενώ ο μέσος Αμερικανός παλεύει για ένα μέσο μισθό 22,59 δολαρίων την ώρα, σύμφωνα με στοιχεία του Αμερικανικού Υπουργείου Εργασίας από τον περασμένο Ιούλιο, υπάρχουν και αυτοί οι λίγοι που έκαναν περιουσίες χωρίς να εργαστούν καθόλου. Με άλλα λόγια, για το μέσο μεροκαματιάρη το να βγάλει ένα εκατομμύριο δολάρια, σημαίνει πως θα πρέπει να δουλεύει 40 ώρες την εβδομάδα για περίπου 21 χρόνια. Δεν ακούγεται πολύ πιο εύκολο να αγοράσει κανείς ένα λαχείο;

Διάβασε εδώ τη συνέχεια 


πηγή: capital.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...