Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Παρατημένα πολυτελη αυτοκινητα στο Ντουμπάι!(PICS)

Θα μπορούσε επίσης το θέμα να έχει τίτλο ‘’Gone in 60 seconds’’, μόνο που αυτή τη φορά η αφορμή είναι οι απελπισμένοι και άλλοτε ισχυροί οικονομικά που προκειμένου να σωθούν από τους πιστωτές τους ή τη φυλακή άφησαν όπως - όπως τα πανάκριβα αυτοκίνητα τους όπου βρήκαν.

Σε παρκινγκ αεροδρομίων, γκαράζ ή όπου κάτσει. Δείτε τις φωτογραφίες!Σήμερα υπολογίζεται πως ένα ποσοστό της τάξης του 10% ακριβών αυτοκινήτων έχει εγκαταλειφθεί από ιδιοκτήτες. Λόγω της οικονομικής κρίσης και των απωλειών θέσεων εργασίας πολλοί βρέθηκαν να μην μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις για τα δάνεια αυτοκινήτων τους.


Παρατημένα χλιδάτα Range Rover, μια σπάνια Ferrari F40 – ποιος είχε την καρδιά να σε παρατήσει κούκλα μου…- και μια ολόκληρη συλλογή από Mercedes που πολλοί, όπως λέγεται, Βρετανοί άφησαν για μια επείγουσα πτήση πίσω στο Λονδίνο. Αλλά και μια Porsche Boxster σε μια περιοχή που λέγεται Al- Barsha αφημένη με τα κλειδιά στη μίζα και στο δεξί έγγραφα δανεισμού 39.200$.. Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...