Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Στημένο το "just the 2 of us"?

Πρόκειται, άραγε, για μια αφελή δήλωση μιας πρώην παίκτριας, ή για μια εκούσια αποκάλυψη ότι το Mega είχε από την αρχή δρομολογημένο το νικητή του …φιλανθρωπικού show “Just the two of us”;


Μιλώντας αποκλειστικά στο newsbomb.gr, η Φλώρα Θεοδώρου που συμμετείχε στο τραγουδιστικό show ως παρτενέρ του Μιχάλη Ιατρόπουλου, δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι ουσιαστικά, η νίκη ήταν προδιαγεγραμμένη:
«Γνωρίζαμε όλοι από πριν ότι ο Παναγιώτης Πετράκης θα ήταν στον τελικό. Δεν θα μπορούσε να μην είναι. Είναι ο πιο άρτιος, ο πιο ταλαντούχος, με σπουδές στο εξωτερικό και μεγάλη μουσική παιδεία. Ήταν το πιο λογικό», μας είπε η Φλώρα.



Οπότε… λογικά έγιναν κάποια σχόλια για αθέμιτο ανταγωνισμό. «Όλοι γνωρίζαμε ποιοι θα συμμετέχουν στο show και δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς. Ο Παναγιώτης Πετράκης είναι πιο διαβασμένος από πολλούς τραγουδιστές που γνωρίζω. Είναι χαρισματικό άτομο με πάρα πολλές σπουδές και δεν το έκρυψε ποτέ. Είναι τραγουδιστής και πολύ μελετημένος. Θεμιτό, αθέμιτο, εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό. Όταν μου έκανε την πρόταση το Mega, ήξερα ποιοι θα λάβουν μέρος, άσχετα εάν δεν διαγωνίστηκα ουσιαστικά εγώ. Όποιος δεν ήθελε, δεν θα λάμβανε μέρος. Δεν πιστεύω ότι κάποιο από τα παιδιά διαμαρτυρήθηκε γι΄ αυτό, ούτε και άκουσα προσωπικά εγώ κανέναν. Και το λέω ειλικρινά. Δεν ακούστηκε καν στα παρασκήνια ποτέ κάτι τέτοιο. Αλλά δεν βρέθηκε και κανείς προ εκπλήξεως με την πορεία του Πετράκη. Τα υπόλοιπα λέγονται για να λέγονται».

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...