Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Πορνοστάρ...καθηγητές/ριες του Cambridge!

Από πρωθυπουργούς και προέδρους χωρών, μέχρι ηθοποιούς και ακαδημαϊκούς, το πανεπιστήμιο του Cambridge, έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς μερικές από τις ισχυρότερες προσωπικότητες του πλανήτη. Αυτή τη φορά, το πανεπιστήμιο πρωτοπορεί και σοκάρει, καλώντας τρεις πορνοστάρ να μιλήσουν σε ανοιχτό ντιμπέιτ για το κατά πόσο η πορνογραφία αποτελεί κοινωνικό έργο.


Πρώτος στη λίστα ο στρίπερ και ηθοποιός ταινιών ερωτικού περιεχομένου, Johnny Anglais, ο οποίος έχασε τη δουλειά του ως δάσκαλος, όταν αποκαλύφθηκε ότι ταυτόχρονα εργαζόταν και ως διασκεδαστής ενηλίκων. Μαζί του θα μιλήσει και η Anna Arrowsmith, η πρώτη γυναίκα σκηνοθέτης ταινιών ενηλίκων στη Βρετανία, ενώ και η Shelley Lubben, αμερικανίδα πορνοστάρ.

Όπως ανέφερε η Lauren Davidson, επερχόμενη πρόεδρος του πανεπιστημίου, στην εφημερίδα του Cambridge «The Tab», η πορνογραφία είναι από τα πιο φλέγοντα ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας. «Το θέμα της πορνογραφίας, είναι από τα επικρατέστερα της σημερινής κοινωνίας. Είναι πολύ εύκολα προσιτό μέσω του Ίντερνετ από άτομα κάθε ηλικίας, ενώ είναι όλο αυξανόμενη η προβολή του σε ειδήσεις και τηλεοπτικά προγράμματα».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...