Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Μια ανάσα απ'την προεδρία ο Πολέμης

Τη στήριξη των μετόχων ζητούσε ο Αδαμάντιος Πολέμης και την πήρε, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μια «ανάσα» από την ανάληψη της προεδρίας του Παναθηναϊκού. Εκτός Διοικητικού Συμβουλίου προτίθεται να μείνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. «Δεν γίνεται το γήπεδο» είπε ο Γιώργος Καμίνης.


Συνεχείς συνομιλίες με τους μεγαλομετόχους του Παναθηναϊκού είχε τις τελευταίες ημέρες ο Αδαμάντιος Πολέμης, με αφορμή την προσεχή Γενική Συνέλευση, από την οποία θα προκύψει ο νέος πρόεδρος των «πρασίνων», αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο. Ο κ.Πολέμης θέλησε να μάθει τις προθέσεις των μετόχων και αφού πήρε διαβεβαιώσεις πως θα βρίσκονται στο πλευρό του, κοιτάζει με άλλο «μάτι» πλέον την προεδρία. Διστακτικότητα, ωστόσο, συνεχίζει να υπάρχει και πλέον όλα θα γίνουν γνωστά την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα συγκληθεί η Γενική Συνέλευση του «τριφυλλιού».

Εκτός βέβαια του «φλέγοντος» θέματος του προέδρου του Παναθηναϊκού, μένει να γίνει γνωστό και το τι θα κάνουν οι Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο Τζίγγερ δεν προτίθεται να διατηρήσει τη θέση του στο Δ.Σ., αλλά ούτε και το 54.7% που έχει, κάτι που θα αποδείξει εμπράκτως, ορίζοντας μόνο έξι «δικά» του μέλη στο νέο συμβούλιο, αφήνοντας να αποφασίσουν οι υπόλοιποι για τα άλλα έξι που δικαιούται και λειτουργώντας με αυτόν τον τρόπο ως μέτοχος του 30%.

Από την άλλη πλευρά ο “Mr MIG”, θα ορίσει δύο εκπροσώπους του, με τον έναν να είναι ήδη γνωστός, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης. Το «παρών» θα δώσει στη Γ.Σ. και ο Νικόλας Πατέρας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...