Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Έγινε πατέρας στα...94!!! (PICS)

H πατρότητα χρόνια δεν κοιτά. Ο λόγος για έναν 94χρονο ο οποίος παρά τα χρόνια του δηλώνει σεξουαλικά ενεργός και ιδιαίτερα… καρπερός.


Ο Randy Ramjeet Raghav μετά από μια νύχτα πάθους και ολονύχτιου σεξ με την 50χρονη σύζυγό του κατάφερε να γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει γιο και τα κατάφερε. Το νέο μέλος της οικογένειάς του είναι πολύ καλά στη υγεία του και ονομάζεται Karamjit.

«Είμαι υγιής και απολαμβάνω να κάνω σεξ με τη γυναίκα μου. Θεωρώ πολύ σημαντικό για έναν σύζυγο να μπορεί να ικανοποιεί τη σύντροφό του συχνά», δήλωσε στην εφημερίδα Sun o πανευτυχής πατέρας.

Από την άλλη η 50χρονη Shakuntala δήλωσε: «Ο άνδρας μου δεν μου φαίνεται μεγάλος. Μπορεί να κάνει έρωτα σαν κάθε 25χρονο και ακόμα καλύτερα γιατί αντέχει όλη νύχτα. Θέλαμε να κάνουμε και άλλο παιδί γιατί είναι πολύ καλός πατέρας».

Ο Ramjeet ζει στην Haryana της Ινδίας με τη σύζυγό του και το γιο τους σε μια καλύβα δύο δωματίων και κερδίζει 12 λίρες την εβδομάδα σκάβοντας χωράφια εννέα ώρες την ημέρα.



Διαβάστε περισσότερα στο www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...