Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Αθερίδης: "Έχω 11 χρόνια να πιω!"

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Θοδωρής Αθερίδης, στην οποία αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι φίλοι του στην εφηβεία ήταν χρήστες ηρωίνης και εκείνος είχε «μια αντίληψη ότι δεν θα είχε μέλλον».


Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι δεν βγαίνει συχνά στα Μέσα καθώς όπως είπε:
«Η εικόνα του ξερόλα που έχει θέση και άποψη για όλα, εμένα δεν μου αρέσει. Γιατί λοιπόν να το κάνω εγώ; Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο και καλό θα ήταν να απασχολώ τον κόσμο με την δουλειά μου».

Όταν πέρασε την πόρτα του ΚΘΒΕ όλα άλλαξαν και όπως λέει ο ίδιος ήταν η δεύτερη πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωή του, μετά από τη γέννηση της κόρης του. Η κόρη του είναι 20 ετών, σπουδάζει θέατρο και ο Θοδωρής Αθερίδης έχει μια υπέροχη σχέση μαζί της.

«Έχει έναν μετρημένο χαρακτήρα και μια αντικειμενικότητα που με κάνει να νιώθω ασφαλής ότι δεν κινδυνεύει από τα μυαλά της», είπε ο γνωστός πρωταγωνιστής. Μιλώντας για το πρόβλημα του αλκοολισμού το οποίο ξεπέρασε, χαρακτήρισε το αλκοόλ «τοκογλύφο». «Έτσι το λέμε στις ομάδες των ανώνυμων αλκοολικών. Γιατί σου δίνει, σου δίνει και μετά έρχεται και σου ζητάει, ενώ εσύ δεν έχεις και τότε αρχίζει το μεγάλο πρόβλημα. Βγήκα να μιλήσω γι΄ αυτό το θέμα γιατί υπάρχει πολύ κόσμος που το αντιμετωπίζει. Κι εγώ το παλεύω 11 χρόνια. Δεν έχω πιει ούτε γουλιά».


Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...