Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Μακελειό στις ΗΠΑ σε ομιλία-Χαροπαλεύει βουλευτής (vids)

Τουλάχιστον 6 σκοτώθηκαν και 19 τραυματίστηκαν από επίθεση που έγινε στην περιοχή  Tucson ενώ ανάμεσά τους νεκρός είναι o ομοσπονδιακός δικαστής, Τζον Μολ. Παράλληλα, η Αμερικανή βουλευτής των Δημοκρατικών Gabrielle Giffords χαροπαλεύει σε νοσοκομείο από πυρά που δέχτηκε στο κεφάλι.





Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για την κατάσταση της υγείας της βουλευτού καθώς αρχικά υπήρξε η είδηση πως είναι νεκρή ωστόσο οι εκπρόσωποί της αναφέρουν πως βρίσκεται ακόμα στο χειρουργείο.

Μολαταύτα, σημειώνουν πως η γυναίκα είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Η επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια ομιλίας της σε σούπερ μάρκετ ενώ δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι από τον πιστολέρο.

Θεράποντας γιατρός παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής της βουλευτίνας εκφράζει "αισιοδοξία" γιά μελλοντική αποκατάσταση της υγείας της. Υποβλήθηκε ήδη σε εγχείρηση από νευροχειρουργό. Νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του "Ιατρικού Κέντρου" της Τουσόν, μαζί με άλλους 10 τραυματίες του συμβάντος. Εξ αυτών, η κατάσταση των πέντε κρίνεται "κρίσιμη". 

Δείτε εδώ το video


πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...