Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Το sex show της Ντούβλη που μάλλον απογοήτευσε το κοινό..(pics)

Το κοινό της Μαριάνας Ντούβλη έσπευσε να την απολαύσει στο ''Mens Club Sol'', όπου εμφανίζεται, στη Θεσσαλονίκη.






 


Το sex show της όμως, μάλλον δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι θεατές. Τελικά φύκια και μεταξωτές κορδέλες πούλησε η πρωταγωνίστρια του ροζ dvd στο κοινό της Θεσσαλονίκης που "έσπευσε" να την απολαύσει στο «Mens Club Sol». Το κοινό περίμενε να δει ένα καυτό show όπως η ίδια υποστήριζε ότι θα απολαύσουν οι Θεσσαλονικείς και φυσικά να υποστηρίξει επάξια την ερμηνεία της στην hot ταινία του Σειρηνάκη.

  Κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού το show έμεινε σε light σκηνές όπου 2 άντρες την συνόδευσαν στην πίστα και χόρεψαν μαζί της κάνοντας sexy κινήσεις που παρέπεμπαν κάτι από ερωτικό τρίγωνο, ενώ στο show βγήκε με 2 χορεύτριες και η ίδια ντυμένη Κλεοπάτρα , σε κακή απομίμηση βέβαια, πήρε το μπάνιο της μέσα σε μια μπανιέρα και χύνοντας γάλα οι χορεύτριες λικνίζονταν και οι 3 σε ένα λεσβιακό σύνδρομο ...

  Το κοινό περιμένοντας να δείξει τα κάλλη της, έμεινε άφωνο όταν είδε ότι το καυτό show μόνο καυτό δεν ήταν με αποτέλεσμα να αρχίζουν να δυσανασχετούν , καθώς η Μαριάννα Ντούβλη τους απογοήτευσε αφού δεν κατέβηκε ούτε καν στην σάλα μετά το πρόγραμμα της να υπογράψει αυτόγραφα , με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να έχει αγανακτήσει πάρα πολύ μαζί της.

  Έτσι η Ντούβλη έφυγε μόνη της από το club χωρίς πλέον συνοδεία όπως είχε στην αρχή και περιμένοντας taxi έξω από το club έκρυβε το πρόσωπο της ως άλλη Φατμέ. Μάλιστα ήταν τόση η αγανάκτηση του κοινού όπυ κάποιος νεαρός έτρεξε προσπαθώντας να σταματήσει το taxi που είχε επιβιβαστεί η Μαριάνα και της φώναζε: "Αίσχο!Μας κοροϊδεψες". 



πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...