Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Οι παίκτες του Master Chef πιάνουν δουλειά!

Μπορεί νικητής του «Master Chef» να είναι ο Άκης Πετρετζίκης, αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι άλλοι παίκτες θα μείνουν έτσι! Οι chef λοιπόν πιάνουν δουλειά και μάλιστα με τη στήριξη των αγαπημένων τους κριτών.








Ο Άκης, ως νικητής, έχει και τις περισσότερες προτάσεις από πολύ μεγάλα εστιατόρια, σύμφωνα με την Espresso. Πολλές προτάσεις όμως δέχτηκε και on air όταν βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινού mou»…Παρόλα αυτά, η συνέχιση των σπουδών του είναι ο βασικός του στόχος αυτή τη στιγμή!

Όσο για το Μιχάλη που παρά έναν βαθμό έχασε τον  τίτλο του πρώτου Έλληνα «Master Chef», έχει ήδη δεχθεί προτάσεις για Αθήνα, Μύκονο αλλά και Γερμανία. Ωστόσο, μιας και σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς δεν ξέρουμε αν θα κάνει το μεγάλο βήμα ή θα μείνει στην Πτολεμαίδα, ανοίγοντας ένα δικό του εστιατόριο.

Το Γιάννη Μάργαρη  και τη Δέσποινα θέλει κοντά του  ο Λευτέρης Λαζάρου στο νέο  του εστιατόριο στην Κύπρο και  οι δύο chef βλέπουν πολύ θετικά τη συγκεκριμένη πρόταση. Όσο για τον Ιερεμία, ήδη συνεργάζεται με το Γιάννη Λουκάκο ως βοηθός του βοηθού.

Μπορεί να παιδεύτηκαν ανάμεσα σε κατσαρόλες και κουζινομάχαιρα τελικά …μόνο σε κακό δεν τους βγήκε η συμμετοχή τους στο «Master Chef».

πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...