Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ο Cisse ετοιμάζεται να φύγει..

Σύμφωνα με το γαλλικό σάιτ footmercato, ο Τζιμπρίλ Σισέ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ακόμα και από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.




 




Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, ο επιθετικός του Τριφυλλιού δεν θέλει να συνεχίσει άλλο να αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ, με το δημοσίευμα να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Σισέ κέρδισε τα πάντα πέρσι στην Ελλάδα (νταμπλ και πρώτος σκόρερ), ο τρικολόρ επιθετικός συνεχίζει με υψηλές βάσεις (14 γκολ σε 15 ματς). Όμως, η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό θα αρχίσει να ενοχλεί σοβαρά τον Σισέ.

Η απαίσια πορεία του Παναθηναϊκού στο Champions League (δύο ισοπαλίες, τέσσερις ήττες, 13 γκολ κατά και δύο υπέρ), η απόλυση του προπονητή, η ανικανότητα της ομάδας να μείνει στους ίδιους ρυθμούς με τον Ολυμπιακό, έκαναν το 2010 να κλείσει με πολύ απογοητευτικό τρόπο. Αυτό έχει κάνει τον Τζιμπρίλ Σισέ να σκέφτεται και πάλι το μέλλον του στην Ελλάδα, παρά τα πρόσφατα σχόλιά του στα οποία υποστήριζε το αντίθετο. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, είναι πολύ πιθανόν να έχουμε άλλες εξελίξεις σύντομα.

Αν ο Παναθηναϊκός βάλει σαν τιμή πώλησης τα 14 εκατομμύρια ευρώ, υπάρχουν αρκετές αγγλικές ομάδες που ενδιαφέρονται. Σύμφωνα με μια πηγή κοντά στα γεγονότα, η Νιουκάστλ είναι η μία. Ο σύλλογος του Χατέμ Μπεν Αρφά θα πουλήσει τον επιθετικό Άντριου Κάρολ και θα έχει πολλά χρήματα. Επίσης, το γεύμα ανάμεσα σε Στίβεν Τζέραρντ και Σισέ την προηγούμενη εβδομάδα στο Λίβερπουλ ίσως να μην ήταν τόσο αθώο και η επιστροφή του πρώην άσου της Μαρσέιγ στο Άνφιλντ να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες. Η απορία είναι πώς θα αντιδράσουν στον ελληνικό σύλλογο με τον σουπερστάρ της επίθεσής τους. Αν αποχωρήσει ο Σισέ θα είναι μια πραγματική τραγωδία για τον Παναθηναϊκό».

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...