Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Σοκ στο Ηράκλειο Κρήτης

Μια πολύ σκοτεινή ιστορία αποκαλύφθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, με τη σύλληψη ενός 66χρονου, ο οποίος πιάστηκε επ' αυτοφώρω να ασελγεί σε 12χρονη. Το κορίτσι εξέδιδε η μητέρα της, έναντι χρημάτων, τροφίμων και τσιγάρων.







Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στο Ηράκλειο Κρήτης, μετά την αποκάλυψη ότι η μητέρα και η αδερφή μιας 12χρονης την εξέδιδαν έναντι αμοιβής.

Η αστυνομία συνέλαβε τη μητέρα, την αδερφή και έναν 66χρονο που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος του κοριτσιού.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου εντόπισαν σε σκοτεινό σημείο το αυτοκίνητο του 66χρονου, την ώρα που ασελγούσε στη 12χρονη.

Στην κατοχή της ανήλικης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πακέτο τσιγάρα, μία πορτοκαλάδα, ένα ποτό, ένα πακέτο σποράκια και τέσσερις τυποποιημένους στιγμιαίους καφέδες. Τα παραπάνω είδη τα προσέφερε στην ανήλικη ο 66χρονος, ως υλικό αντάλλαγμα για τις ασελγείς του πράξεις.
Από την προανάκριση προέκυψε, ότι η 46χρονη μητέρα της ανήλικης, με την άμεση συνδρομή της 23χρονης κόρη της, εξωθούσε στην πορνεία την μικρή κόρη της, έναντι χρηματικής αμοιβής και υλικών ανταλλαγμάτων.

Όπως διαπιστώθηκε, η 46χρονη αφού επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τον 66χρονο, μέσω του κινητού τηλεφώνου της 23χρονης και μετά από προκαθορισμένο ραντεβού μαζί του, παρέδιδε η ίδια την ανήλικη κόρη της.

Για κάθε συνάντηση ο 66χρονος πλήρωνε 40 ευρώ, αλλά έδινε και τσιγάρα ή τρόφιμα. Στη συνέχεια ο 66χρονος επέστρεφε την ανήλικη στο σπίτι της και την παρέδιδε στην μητέρα της. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...