Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Ντοκιμαντέρ για το στοματικό σεξ στο BBC

Τους κινδύνους από το στοματικό σεξ θα παρουσιάσει μια 25χρονη πορνοστάρ στο BBC σε ντοκιμαντέρ που θα προβάλλει το βρετανικό δίκτυο.Εκτός από ερωτικές ταινίες η Τζέιμι Γουίνστοουν έχει παίξει και σε βιντεοκλίπ σε σκηνή με όργια.

Η 25χρονη δήλωσε πως πλέον στη ζωή της θέλει να κάνει κάτι πιο σοβαρό και έτσι θα πρωταγωνιστήσει στο ντοκιμαντέρ «Είναι ασφαλές το στοματικό σεξ;» που θα μεταδώσει το BBC.

Το επεισόδιο ανήκει στη σειρά «Επικίνδυνες Απολαύσεις» και θα αφορά μια σπάνια μορφή καρκίνου που συνδέεται με το στοματικό σεξ και μάλιστα από αυτό έχει πεθάνει και ένας πολύ καλός φίλος της Τζέιμι, σύμφωνα με το Βήμα.

Πρόκειται για το οροφαρυγγικό καρκίνωμα των πλακωδών κυττάρων που προέρχεται από μόλυνση τύπων του HPV (κονδυλώματα).
 
«Ο τρόπος που προσέγγισα το θέμα ήταν πολύ ρεαλιστικός. Μίλησα με καθηγητές και γιατρούς. Μου είπαν πολλά πράγματα για τους κρυφούς κινδύνους του στοματικού έρωτα...σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε νέα αγόρια και κορίτσια για αυτούς τους κινδύνους και για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν. Πολλοί δεν ξέρουν καν τί είναι ο HPV - ούτε εγώ ήξερα όταν άρχισα να γυρίζω το ντοκιμαντέρ», δήλωσε η 25χρονη.

πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...