Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Το τηλέφωνο του ΙΚΑ και τα e-mail που δεν απαντάει κανείς...

 Όσοι σηκώνετε επικριτικά το δάχτυλο στο ΙΚΑ και τη γραφειοκρατία, ετοιμαστείτε να πάρετε την απάντησή σας. Δείτε πώς το ίδρυμα απάντησε στο e-mail ασφαλισμένου, έστω και με τον δικό του τρόπο. Μια ιστορία γραφειοκρατικής τρέλας και μια χρήσιμη συμβουλή για όσους σκοπεύουν να αποκτήσουν παιδί (Pics)





Το ΙΚΑ μοιάζει με την ιστορία. Επαναλαμβάνεται ως φάρσα ή ως τραγωδία με θύματα πάντα τους απλούς πολίτες και σε πολλές περιπτώσεις παρά τις φιλότιμες προσπάθειες υπαλλήλων, που χάνονται στη θάλασσα της γραφειοκρατίας.

Η ιστορία που ακολουθεί συνέβη σε χρήστη του Twitter, με προσωνύμιο Skordopoutsoglou, ο οποίος προσπαθώντας να επιλύσει ένα σοβαρό πρόβλημα που είχε προκύψει μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, κατάλαβε ότι εκεί που αρχίζει το ΙΚΑ, σταματά η λογική.

Πριν όμως πάμε στο πρόβλημα του ασφαλισμένου και της συζύγου του, αξίζει να αναφερθούμε στην πρόοδο που έχει σημειώσει το ελληνικό δημόσιο, το οποίο πλέον απαντά και στα e-mail, αλλά με τον τρόπο του!

Η σύζυγος του κυρίου, ψάχνοντας λύση μπήκε στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ, όπου υπήρχε η δυνατότητα αποστολής e-mail!

Έστειλε λοιπόν, ζητώντας λύση. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, η απάντηση, γράφτηκε στο χέρι, εκτυπώθηκε, πρωτοκολλήθηκε, σφραγίστηκε και εστάλη πίσω στη γυναίκα.
Δεν περιείχε τις απαντήσεις που έψαχνε, αλλά υπήρχε το τηλέφωνο πληροφοριών, ώστε ο ασφαλισμένος να επικοινωνήσει με το ΙΚΑ!

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο


πηγή: news247.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...