Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Πάει για αναβολή ο τελικός του μπάσκετ

Σε… τοίχο φαίνεται πως πέφτει η απόφαση της Πολιτείας να διεξαχθεί με μαθητές στις εξέδρες ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή στο Ελληνικό.

NBA Top 10: 27/2/2011 (VIDEO)

Το ότι έχασε δύο κρίσιμα σουτ, που στοίχισαν τη νίκη στην ομάδα του κόντρα στους Νικς αποδεικνύει ότι δεν είναι υπεράνθρωπος. Βλέποντας όμως τα κατορθώματά του νωρίτερα αναγκάζεσαι να το ξανασκεφτείς. Ο Λεμπρόν Τζέιμς κατέχει δύο θέσεις στην πρώτη τριάδα του Top 10 της ημέρας στο ΝΒΑ.

Δείτε και θα καταλάβετε!

To γιουχάισμα του Πάγκαλου απ'τους φοιτητές στο Παρίσι! (VIDEO)

Δείτε το "κράξιμο" που έφαγε ο Θεόδωρος -"Μαζί τα φάγαμε" - Πάγκαλος απ'τους φοιτητές στο Παρίσι, όπου πήγε για να παρευρεθεί σε μια εκδήλωση προς τιμήν του Κώστε Γαβρά. Νομίζω ότι δεν τον χάλασε καθόλου..!!

Τα φημισμένα "πεπόνια" του Μπέρμιγχαμ.. (photos)

Η Μπέρμιγχαμ κέρδισε στον τελικό του Carling Cup την Άρσεναλ και - όπως θα διαπιστώσετε - οι φίλαθλοι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη χαρά τους..






Η Νικολέτα Ρωμανού τα.. βγάζει όλα στη φόρα! (photos + video)

Η συμμετοχή της Νικολέττας Ρωμανού στα «Playmate 2010» ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς βγήκε στην φόρα το... κρυφό παρελθόν της. Σας παρουσιάζουμε την καλλονή από την Ρουμανία, η οποία έχει αναστατώσει όλον τον ανδρικό πληθυσμό..








Βραβεία Όσκαρ στο NBA! (VIDEO)

Ηθοποιοί δεν υπάρχουν μόνο στη μεγάλη οθόνη αλλά και στα παρκέ του ΝΒΑ. Ας δώσουμε, λοιπόν, σήμερα τα Όσκαρ σ'αυτούς που το αξίζουν! Οι καλύτεροι... θεατρίνοι του παρκέ που με το υποκριτικό τους ταλέντο κερδίζουν φάουλ, βολές και άλλα πολλά για χάρη της τέχνης βεβαίως!


Τα βραβεία που θα δώσουμε θα είναι τα εξής:

And the Oscar goes to..

Η ταινία «Ο λόγος του βασιλιά» αναδείχθηκε κυρίαρχη στα φετινά Όσκαρ. Κόλιν Φερθ και Νάταλι Πόρτμαν τα Όσκαρ Α' Ανδρικού και Γυναικείου ρόλου. Στη Δανία το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας. Δείτε live πλάνα από τη μεγάλη βραδιά!






H αμύθητη περιουσία του Roman Abramovich..

Ως παραμύθι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ζωή του Ρώσου μεγιστάνα Roman Abramovich καθώς μπορεί από τεσσάρων ετών να έμεινε ορφανός ωστόσο σήμερα στα 44 του χρόνια είναι στη λίστα με τους 50 πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη.






Το ανέκδοτο της ημέρας..4 παντρεμένοι πάνε για ψάρεμα..

4 παντρεμένοι άντρες πήγαν για ψάρεμα.
Μετά από λίγο άρχισαν να συζητούν μεταξύ τους.
1ος: Δεν θα πιστέψετε τι έπρεπε να κάνω για να μπορέσω να έρθω για ψάρεμα αυτό το σαββατοκύριακο! Υποσχέθηκα στην γυναίκα μου ότι θα βάψω όλο το σπίτι μέχρι το επόμενο σ/κ.
2ος: Αυτό δεν είναι τίποτα! Εγώ έπρεπε να της υποσχεθώ ότι....




"300": Η παρωδία (PART 4)!

Σας παρουσιάζουμε την 4η συνέχεια της πετυχημένης προσαρμογής των "300" στην ελληνική γλώσσα. Εξίσου καλή με τις προηγούμενες τρεις!

Δείτε!

Σαν σήμερα απεβίωσαν...

Σαν σήμερα πέθαναν:

1916: Χένρι Τζέιμς, αμερικανός μυθιστοριογράφος. [γεν. 15/4/1843]

Η φωτογραφία της ημέρας...Οι ωραίοι έχουν χρέη...


Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Θεοφανία Παπαθωμά...Just perfect! (PICS+VIDEOS)

Επειδή έχουμε καιρό να σας γλυκάνουμε, αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε απλόχερα τις 18 ίσως πιο...φλογερές φωτογραφίες και 3 εξίσου φλογερά βίντεο της χυμώδους ηθοποιού!

Και επειδή ξέρουμε και την παροιμία που λέει "άμα πιάσει η μα... τύφλα να 'χει το γαμ...", όλοι εμείς στην ομάδα του procatarktiko σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!!

Σαν σήμερα απεβίωσαν...

Συνεχίζουμε σήμερα την καινούρια στήλη μας που σας ενημερώνει ποιοι πέθαναν σαν σήμερα. Ζωή σε μας...

Η φωτογραφία της ημέρας...Ψιλοτάκουνο με οικολογική συνείδηση...


Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ούτε τον Ατρόμητο..

Ασόβαρος για ακόμα μία φορά ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάμψει ούτε την αντίσταση του μαχητικού Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ. Τελικό αποτέλεσμα 1-1.. Αυτοί είστε..





Η άχρηστη είδηση της ημέρας...τελικά έζησε...

Το Δεκέμβριο του 1985, στο Ότζιν της πολιτείας Όρεγκον, ένα γατάκι έβαλε φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού, δαγκώνοντας το καλώδιο από τα λαμπάκια. Λόγω της...

Το ανέκδοτο της ημέρας...Η παράγωγος...(για γνώστες μαθηματικών)

Έκαναν πάρτυ οι συναρτήσεις. Στο από κάτω διαμέρισμα έμενε η παράγωγος, η οποία προσπαθούσε να κοιμηθεί. Με τη δυνατή μουσική, όμως και τις φωνές ήταν αδύνατο!

Μετά από πολλές ώρες αϋπνίας, ανεβαίνει στο διαμέρισμα που γινόταν το πάρτυ όλο νεύρα!

Χτυπάει το κουδούνι και ανοίγει η οικοδέσποινα συνάρτηση. Της λέει, λοιπόν, η παράγωγος:

- Σταματήστε αμέσως τη φασαρία! Θέλω να κοιμηθώ επιτέλους!

"300": Η παρωδία (Part 3)! (VIDEO)

Απολαύστε το 3ο μέρος της παρωδίας των "300" στο οποίο ο Λεωνίδας και η παρέα του πηγαίνουν στον κινηματογράφο να δουν ταινία, αλλά κάτι απρόοπτο τους συμβαίνει ξαφνικά!

Σαν σήμερα απεβίωσαν...

Το procatarktiko σεβόμενο τη μνήμη και την προσφορά πολλών σημαντικών ανθρώπων, αλλά θέλοντας και να προωθήσει τη μαυρίλα, την καφρίλα και τον πεσιμισμό, δηλαδή βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας όλων των μελών της ομάδας του blog, καθιερώνει από σήμερα μία καινούρια στήλη που θα αναφέρει σε καθημερινή βάση ποιοι πέθαναν.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο τους θανάτους! Ούτε γεννήσεις, ούτε εθνικές εορτές, ούτε άλλα, πεζά πράγματα που δεν αφορούν κανέναν απ'τους αναγνώστες μας! Αποκλειστικά και μόνο θανάτους! Άλλωστε τί ποιο σημαντικό απ'την υστεροφημία!

Ξεκινάμε λοιπόν:

Η φωτογραφία της ημέρας...Ο Terminator πέθανε...


Όλη η αλήθεια για το τι χρωστάνε τα κόμματα..

Δεν τους φτάνει η κρατική επιχορήγηση έχουν στραφεί και στα δάνεια! Στα 230 εκατ ευρώ(!!!!) φτάνουν τα χρέη των δύο μεγάλων κομμάτων...








H Elle Macpherson με καυτό μπικίνι..(photos)

Το supermodel, Elle Macpherson, που έχει κερδίσει επάξια το προσωνύμιο ''το Κορμί'', εθεάθη σε στιγμές χαλάρωσης σε σκάφος στη δημοφιλή παραλία Rose Bay, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Απολαύστε την..





Επίθεση σε Πιλάβιο!

Νέα επιθεσή αναστατώνει τον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν στον Σοφοκλή Πιλάβιο σε εστιατόριο. Διαβάστε τι ειπώθηκε..





Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Θερμοκρασία δωματίου και αϋπνία συμβάλλουν στην παχυσαρκία

Παράγοντες μάλλον απρόσμενοι, όπως η υψηλή θερμοκρασία των εσωτερικών χώρων τον χειμώνα και η χρόνια έλλειψη ύπνου, πέρα από την κακή διατροφή και την έλλειψη σωματικής άσκησης, παίζουν ρόλο στο πόσο μπορεί να παχύνει κάποιος, σύμφωνα με μια νέα ιταλική επιστημονική έρευνα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κάνε στην άκρη να περάσω..! (photos)

Ένας εκνευρισμένος ελέφαντας δεν καταλαβαίνει ούτε από μάρκες αυτοκινήτων, ούτε από τίποτα…







Ας ανεβάσουμε λίγο τη libido..

Σας παραθέτουμε μερικές ιδέες τόνωσης της ερωτικής επιθυμίας που συστήνει το Πανεπιστήμιο του Western Ontario, ύστερα από σχετική έρευνα.







Πάει και για άλλα ρεκόρ ο Τεό!!

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε για την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού στην Τουρκία και τον σεβασμό που πρέπει να δείξουν οι υπόλοιπες ομάδες στους «ερυθρόλευκους». Μίλησε για τα ρεκόρ του, για τη Σιένα, τον τελικό με τον Παναθηναϊκό, την Εθνική και τη βία στα γήπεδα.







"300": Η παρωδία (Part 2)! (VIDEO)

Το 2ο μέρος της πολύ πετυχημένης μεταγλώτισης - παρωδίας της ταινίας των "300".

Απολαύστε τον Λεωνίδα που του έπεσε βαριά η φασολάδα και άλλα πολλά!

Το top 10 της Euroleague! (video)

Το τρίποντο με... ταμπλό του Θοδωρή Παπαλουκά στην εκπνοή, η... εμπνευσμένη ασίστ του αρχηγού του Ολυμπιακού στον Λουκά  Μαυροκεφαλίδη, οι τάπες των Μάικ Μπατίστ και Ρομέιν Σάτο, αλλά και το εντυπωσιακό κάρφωμα του Γκιόργκι Σερμαντίνι ξεχωρίζουν στο Top-10 της 5ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας.





Το ανέκδοτο της ημέρας...ΔΥΟ παιδιά...

Μετά από καιρό συναντιούνται 2 φίλοι. Λέει ο ένας:

- Έλα ρε Γιώργο! Πάμε να σε κεράσω! Θα σε κεράσω ό,τι θες! Έχω πολύ μεγάλη χαρά σήμερα!!

- Γιατί ρε Κώστα, τί έγινε?

Η υπεργεννητικότητα αποτελεί τεράστιο πρόβλημα για τον πλανήτη

Το WWF προειδοποιεί ότι αν οι σημερινές τάσεις συνεχιστούν, η ραγδαία αύξηση του πληθυσμού και της κατανάλωσης ζωικών τροφίμων θα κάνει τον πλανήτη «αγνώριστο» το 2050.

Η φωτογραφία της ημέρας...What would McGyver do..?


Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η ατμοσφαιρική ρύπανση προκαλεί εμφράγματα

Η μόλυνση του αέρα ευθύνεται για περισσότερα εμφράγματα από όσα μπορεί να προκαλέσει η χρήση κοκαΐνης και συνιστά κίνδυνο για την καρδιά, ανάλογου μεγέθους με το αλκοόλ, διαπιστώνει νέα επιστημονική έρευνα.

Ο Πάγκαλος με μαγιό! Το γέλιο της αρκούδας(κυριολεκτικα)!! (PICS)

Και τώρα σας παρουσιάζουμε το μοντέλο "Τεό" με ένα σέξυ συνολάκι που θα φορεθεί πάρα πολύ φέτος στις παραλίες του Μαϊάμι, της Χαβάης και της Κωλοπετινίτσας! Τον βλέπουμε να περπατάει με χάρη (μέχρι να σκοντάψει ελαφρώς), τσαλαβουτώντας όμορφα στα καταγάλανα νερά, προκαλώντας ένα τσουνάμι άνευ προηγουμένου. Στη συνέχεια αφαιρεί με χειρουργική ακρίβεια το κερί που, μήνες τώρα (συγκεκριμένα όλο το χεομώνα), έχει συσσωρευτεί στα αυτιά του.

Νέα έρευνα που "ενοχοποιεί" τα κινητά

Σύμφωνα με στοιχεία νέας έρευνας η συνεχόμενη χρήση κινητού τηλεφώνου για 50 λεπτά προκαλεί μεταβολή της δραστηριότητας των εγκεφαλικών κυττάρων.

Από πού προέρχεται η Τσικνοπέμπτη

Τσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου,οι τρεις εβδομάδες που συμπεριλαμβάνονται στο τριώδιο είναι, η Απολυτή, η Απόκρεω και η Τυροφάγος. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας (Απολυτή) σταματούσε η...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μόνο κορασίδες θα παρακολουθήσουν τον τελικό του μπάσκετ!

Μετά την απόφαση της ΓΓΑ και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ότι τον τελικό κυπέλου στις 6 Μαρτίου θα τον παρακολουθήσουν ζωντανά μόνο μαθητές και μέλη των Ακαδημιών των ομάδων μπάσκετ, το Procatarktiko έβαλε τα λαγωνικά του και βρήκαμε περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τους θεατές του συγκεκριμένου αγώνα.

Παλιά μου τέχνη κόσκινο.. (VIDEO)

Ο Ριβάλντο πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ σε φιλικό αγώνα της Σάο Πάολο με τη Σάντος. Απέδειξε ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται...

Δείτε το!

NBA Top 10: 23/2/2011 (VIDEO)

Σας παρουσιάζουμε τις 10 καλύτερες φάσεις της χθεσινής ημέρας του ΝΒΑ, όπως αυτές παρουσιάστηκαν στο NBA.com.

Απολαύστε!

"300": Η παρωδία! (VIDEO)

Η ελληνική μεταγλώτιση της επιτυχημένης ταινίας "300" με μερικές μικρέεες αλλαγές. Πρόκειται για πολύ πετυχημένη προσαρμογή των διαλόγων που βγάζει πολύ γέλιο!

Δείτε το!

Όλα τα αποτελέσματα των χθεσινών αγώνων του ΝΒΑ

Οι Λέικερς επέστρεψαν ξεκούραστοι μετά το All Star Game και ύστερα από τρεις διαδοχικές ήττες επέστρεψαν στις νίκες με το επιβλητικό 124-80 επί των Χοκς. Εύκολη βραδιά και για τους Σέλτικς απέναντι στους Ουόριορς και μάλιστα πήραν και κεφάλι από το Μαϊάμι για την κορυφή της Ανατολής, παρότι οι Χιτ επικράτησαν 117-97 των Κινγκς.

Όλα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Όλα τα σενάρια για την πρόκριση (ή μη) του ΠΑΟ μετά τη χθεσινή ήττα

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να ορίζει την τύχη του όσον αφορά στην πρόκριση (του αρκεί νίκη επί της Μάλαγα για να σφραγίσει το εισιτήριό του για τους «8»), όχι όμως και την πρωτιά…

Αναλυτικά τα σενάρια έχουν ως εξής:

Θέλει «να την κάνει» ο «Τόρο»!

O Βασίλης Τοροσίδης, ανάστατος από όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, θεωρεί πως δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο στο ελληνικό πρωτάθλημα και σκέφτεται να φύγει για το εξωτερικό!









Το ανέκδοτο της ημέρας..Ληστεία σε τράπεζα..

Μπαίνει ένας ληστής σε μια τράπεζα και λέει στον ταμία να του δώσει όλα τα λεφτά! Εκείνος τα δίνει και... ο ληστής τον πυροβολεί.. Φεύγοντας λέει στον 1o πελάτη:

Είδες τίποτα?



Η φωτογραφία της ημέρας...Ψυχολόγος Παλαβού!


Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ινδός έχει 39 γυναίκες, 94 παιδιά και 33 εγγόνια..και συνεχίζει..

Η παροιμία «όσο περισσότερο, τόσο καλύτερα» σίγουρα ισχύει για τον 66χρονο Ινδό, Ziona Chana, που έχει 39 γυναίκες, 94 παιδιά και 33 εγγόνια, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.





10 λόγοι που οι γυναίκες βλέπουν πορνό

Άλλες από περιέργεια, άλλες για εκπαιδευτικούς σκοπούς, όπως και να το κάνουμε οι γυναίκες βλέπουν πορνό. 










Το ανέκδοτο της ημέρας.. Ο γέρος Άραβας

Ο γέρος Άραβας ζει στη Νέα Υόρκη για πάνω από 40 χρόνια. Θέλει να φυτέψει πατάτες στον κήπο του, αλλά είναι μόνος κι αδύναμος. Στέλνει λοιπόν ένα e-mail στο γιο του, που σπουδάζει στο Παρίσι:
Αγαπημένε μου γιε, είμαι πολύ λυπημένος επειδή δεν μπορώ να φυτέψω πατάτες στον κήπο μας.



Αναστατώνει η Canalis με τον καυτό χορό της..(vid)

Τους άνδρες θεατές του Σαν Ρέμο ξεσήκωσε με τον αισθησιακό της χορό το 32χρονο μοντέλο, Elisabetta Canalis, η οποία φορούσε τα απολύτως απαραίτητα!







Ψάχνεται για Παναθηναϊκό ο Μπουρούσης!

Ο ατζέντης του Γιάννη Μπουρούση άνοιξε κουβέντα με τον Παναθηναϊκό! Και όχι μόνο...









Η φωτογραφία της ημέρας...Καλόγριες...ξεπεταγμένες..!


Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ξένια Μαργαρίτου..όνομα και πράγμα..(photos & video)

Η Ξένια Μαργαρίτου είναι μία δυναμική κοπέλα με πλούσιο μπούστο, που κολάζει όλο τον ανδρικό πληθυσμό με το καλλίγραμμο σώμα της. Απολαύστε την..









LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...