Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

X-Factor Τα σχόλια για την παραίτηση του Γιώργου Λεβέντη και η τέταρτη αποχώρηση

Λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του από τον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λεβέντης βρέθηκε στο στούντιο του «X-Factor» για το τέταρτο live του γνωστού talent show.

Αφού ο πρώτος παίκτης από την ομάδα του, ο Χάρης, τραγούδησε το κομμάτι που του είχε ανατεθεί, ο Σάκης Ρουβάς φώναξε: «Κυρίες και κύριοι, σήμερα μαζί μας είναι και ο Γιώργος Λεβέντης! Ένα χειροκρότημα παρακαλώ», για να πάρει το θερμή ανταπόκριση του κόσμου και το όλο νόημα σχόλιο του Γιώργου Θεοφάνους: «Είναι ο μόνος από το “X-Factor” που θα κάνει σίγουρα διεθνή καριέρα». «Έχει κάνει διεθνή καριέρα ήδη. Και συνεχίζει!» πρόσθεσε ο Σάκης, ενώ ο Γιώργος Λεβέντης τους ευχαρίστησε χαμογελώντας.

Αργότερα, στη σκηνή ανέβηκε κι άλλος ένας παίκτης της ομάδας των αγοριών 16-24, ο Δημήτρης. Όταν τελείωσε το κομμάτι του, ο Γιώργος Θεοφάνους, απευθυνόμενος στον Γιώργο Λεβέντη, είπε: «Σαν αποχαιρετιστήριο πάρτι ήταν αυτό. Τι σήμαινε; Ότι δεν θα είσαι εδώ την άλλη εβδομάδα;», ενώ ο δεύτερος του απάντησε: «Εγώ θα είμαι εδώ την άλλη εβδομάδα Γιώργο!».

Το show συνεχίστηκε κανονικά, χωρίς κάποιο άλλο σχόλιο σχετικά με το θέμα, αλλά με τις γνωστές διαφωνίες της κριτικής επιτροπής. Τελικά, υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν οι Revolt από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους, και η Κίρκη από την ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη: «Το περίμενα γιατί υπάρχουν καλύτερες φωνές από εμένα στο show. Κάποια στιγμή θα γινόταν» είπε η 18χρονη διαγωνιζόμενη, η οποία και ήταν τελικά αυτή που οι κριτές επέλεξαν για να αποχωρήσει από το «X-Factor».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...