Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

Δημήτρης Ουγγαρέζος H ρομαντική επέτειος στο Παρίσι

∆ιάσηµοι που το ’χουν µε τα κουζινικά αποκαλύπτουν τις καλύτερες δοκιµασµένες συνταγές τους, µιλούν για τις κρυφές τους γουρουνιές και θυµούνται το καλύτερο δείπνο της ζωής τους.
Όταν ήμουν 24, τα είχα με μια κοπέλα για περίπου ένα χρόνο. Στην επέτειό μας θέλησα να της κάνω μια έκπληξη. Παρασκευή απόγευμα, πήγα και την πήρα από το σπίτι της και, παρά τις επίμονες ερωτήσεις της, δεν της έλεγα πού πηγαίναμε. Όταν φτάσαμε στο αεροδρόμιο, της έδωσα τα εισιτήρια: Θα πηγαίναμε στο Παρίσι για ένα μόνο δείπνο. Μέσω κάποιων γνωστών, είχα κλείσει τραπέζι σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Μονμάρτης. Όταν φτάσαμε, τρελαθήκαμε απ’ την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον. Η κοπέλα μου είχε λιώσει! Θυμάμαι πως είχαμε παραγγείλει σαλιγκάρια και δύο μπριζόλες. Η τραγωδία ξεκίνησε μόλις έφτασαν τα φαγητά. Οι μπριζόλες ήταν εντελώς ωμές. Έσταζαν αίμα. Κανονικά, χρειάζονταν επίδεσμο! Τελικά, τη βγάλαμε με φαστ φουντ και τα ξημερώματα γυρίσαμε στην Αθήνα. Τι το ’θελα; Χίλιες φορές να μέναμε στην Ελλάδα. Εδώ έχουμε το καλύτερο φαΐ στον κόσμο. Άσε που, αν είχα οργανώσει κάτι εδώ, μπορεί τα πράγματα να πήγαιναν καλύτερα».


Οι μαλ...ίες  πληρώνονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...