Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Παναθηναϊκός-Ηρακλής 4-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Πιο έντονο «καλωσόρισμα» δεν θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός στον Ζεσουάλδο Φερέιρα!

Υπό το βλέμμα του νέου τους τεχνικού, οι «πράσινοι» δεν… μάσησαν από τον αιφνιδιασμό του Ηρακλή (20’ Μάρα, 21’ Πίτου Γκαρσία), αλλά και τις έντονες αποδοκιμασίες που τον ακολούθησαν και -με μπροστάρη τον Τζιμπρίλ Σισέ (που αποχώρησε τραυματίας)- έφεραν τούμπα (4-2) ένα ματς που φλέρταρε έντονα με το να «στραβώσει».

Πρόλαβε να το… τελειώσει!

Αν για κάτι φημίζεται ο Τζιμπρίλ Σισέ (εκτός της συνέπειας του στο σκοράρισμα) είναι πως σπάνια… αφήνει μια δουλειά στη μέση. Δε χρειάστηκε ούτε πέντε λεπτά στο β’ μέρος για να το επιβεβαιώσει… Η κεφαλιά του Γάλλου στο 50’ συμπλήρωσε ένα ακόμα «πακέτο» γκολ του στο ελληνικό πρωτάθλημα και ολοκλήρωσε την επιστροφή του Παναθηναϊκού από την κόλαση.

Η επιβεβαίωση του γεγονότος, δε, μπορεί να αναβλήθηκε λίγο μετά (όταν ο διαιτητής, για… αδιευκρίνιστο λόγο, δεν επέτρεψε στον Γκαρσία να ισοφαρίσει τα γκολ του Σισέ), ωστόσο δεν άργησε να έρθει από τον αντικαταστάτη του Γάλλου (ο οποίος αποχώρησε τραυματίας). Η προβολή του Πετρόπουλου επέτρεψε στον Κατσουράνη να… εξιλεωθεί για το λάθος στο πρώτο γκολ και να κλείσει ονειρικά μια βραδιά που άρχισε σαν εφιάλτης στο ΟΑΚΑ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...